Afslanken Tips logo

1. Samen Afvallen

samen afvallen

De beste tip voor het afslanken die we u kunnen geven is eigenlijk heel simpel. Doe het samen! Er zijn vast meer mensen in uw omgeving die graag willen afvallen. Door samen te gaan afslanken kun je elkaar ondersteunen. Elkaar aansporen als je het even niet meer ziet zitten. En je kunt elkaar eraan herinneren waarom je ook al weer wilde afslanken. Afvallen is niet altijd even makkelijk. Maar zoals het gezegde gaat, gedeelde smart is halve smart. Dus vind een maatje, en ga samen afvallen!


De mooiste situatie is natuurlijk als de eigen partner meedoet met afslanken. Of ook de andere gezinsleden. Op die manier word het een stuk makkelijker om gezamelijk te letten op de maaltijden. Het is natuurlijk ontzettend moeilijk om jezelf te weerhouden om te gaan snacken terwijl de overige gezinsleden heerlijk een zak chips aan het leeg peuzelen zijn. Het is natuurlijk veel makkelijker om helemaal geen chips te kopen, en voor iedereen een gezonde maaltijd te koken.


In groepsverband afslanken kan natuurlijk ook. Er zijn speciale clubs die daar volledig aan zijn gewijd. Dat is natuurlijk handig als je verder niemand kent die wil afvallen. Bij zo'n vereniging kun je dan alsnog de steun vinden die je misschien nodig hebt. Kortom, afvallen doe je makkelijker samen!

Onze Afslanken Tips:

Of Ga Naar: